Pirított csirkemell currys zellerrizzsel és majonézes padlizsánkrémmel (paleo)
sponsored links
A mai ebéd tulajdonképpen a tegnapi maradékok újrahasznosítása. Maradt currys zellerrizs és a reggelibõl padlizsánkrém (amit még a nyáron raktam el és még mindig tökéletes, csak ajánlani tudom az elkészítését), úgyhogy ez készült most el belõle.
Hozzávalók személyenként:
a pirított csirkemellhez:
1 fél kicsontozott csirkemell
1 evõkanál zsír
törött bors
só
a currys zellerrizshez:
fél zellergumó
fél vöröshagyma
curry por
törött bors
só
a majonézes padlizsánkrémhez:
7,5 dkg padlizsánkrém (recept itt)
7,5 dkg nyerstojás mentes majonéz (recept itt)
A videón a tegnapi ebéd Kacsamell currys zellerrizzsel látható, de ugyanígy készült a mai is.
A majonézes padlizsánkrémhez elkészítjük a majonézt és összekeverjük a padlizsánkrémmel. Máris tálalhatjuk.
A videón jól látható milyen egyszerûen és akár kis mennyiségben is készíthetõ el a nyerstojás mentes majonéz.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!