Piros fehér zölddel töltött csirke
sponsored links
A véletlen mûve, hogy az ünnepre hangolva készült a vacsora. Menõ mostanság a pestoval töltött csirke, amibõl tekercs készül, és talán a szemnek is kellemesebb, az a változat, de én mindent akartam. Paprikát, is, meg krémsajtot is. Tekerni viszont nem.
Szánom, és bánom a fotót, (ritka béna) de nem állhat mindig mindenki vigyázva, míg én elkészülök. Ezért egyszerûbb az élet a desszertekkel, az még akár addig is fotózható amíg a többiek ebédelnek, de egy ilyen ételt asztalra kell tenni, frissen, forrón, és kész. A halálom a hideg (meleg)étel, és ha nem ülnek az asztalhoz a szólítottak, csak ha már kihûlt minden. Háninak meg a halála, hogy csak nézegeti a kajáját, míg én már jóízûen eszem, mert neki az forró még, ami nekem jó. Tényleg nehéz feladat leültetni a családot egyszerre úgy, hogy az mindenkinek megfeleljen
És hogy ünnepi vonatkozása is legyen a posztnak, elmesélem milyen kalandom volt ma.
Mivel holnap ünnepség van az oviban elõkészítettem az ehhez szükséges menetfelszerelést, és jól is tettem, mert feleszméltem, hogy tavaly az egyik kokárdájukat szétcsinálták a fiúk, így csak egy van, amit bárhogy is szeretnék, nem tudnak egyszerre ketten viselni. Hogy hol vettem tavaly, azt például nem is tudom, mindenesetre a legközelebbi boltnak adtam egy esélyt. Ha már ...