Pink Lady

2011-12-15

sponsored links


Ez a poszt pontosan olyan rövid lesz, amilyen kevés idõ alatt és egyszerûen összedobható eme fejedelmi vacsora. A kacsa combjánál csak a mellét szeretem jobban, rózsaszínre sütve nem cipõtalpra. Ezt a legegyszerûbben úgy érem el, hogy a bõrös oldalán 5-6, a húsos felén pedig 2-3 percig sütöm a melleket (forró serpenyõben, pár csepp olívaolajon, elõtte a bõrét késsel beirdalom). A sütõt 100 fokra melegítem elõ és a serpenyõbõl kivett kacsát még 20-25 percig sütöm itt. Nem sóztam, nem borsoztam.

Hozzá finom áfonya (cranberry) szószt készítek vörös áfonyából: 1 dl narancslevet (100%) 50 gramm demerara cukorral ...

Folytats a blogon ... dublinfelettazeg.blogspot.com/2011/12...

sponsored links

Keres?s