Pina colada dzsem
sponsored links
Koronás cukor oldalán találtam ezt a receptet. Nagyon megtetszett és el is készítettem.
Próbáljátok ki! Nagyon finom és kiváló töltelék lehet bármilyen süteménybe.
Hozzávalók:1 kg ananász 0,5 kg Koronás Befõzõcukor 2:1 0,5 dl fehér rum
Elkészítése:Az ananászt megtisztítjuk, felkockázzuk.
Hozzáadjuk a fehér rumot és a Koronás Befõzõcukrot, majd tûzhelyre tesszük és forrástól számított
15 percig fõzzük. Ezután összeturmixszoljuk. A kész lekvárt azonnal steril üvegekbe tesszük és lezárjuk.
Nekem ebbõl az adagból 3 db 2 dl. üveggel lett.
A recept forrása
Próbáljátok ki! Nagyon finom és kiváló töltelék lehet bármilyen süteménybe.
Hozzávalók:1 kg ananász 0,5 kg Koronás Befõzõcukor 2:1 0,5 dl fehér rum
Elkészítése:Az ananászt megtisztítjuk, felkockázzuk.
Hozzáadjuk a fehér rumot és a Koronás Befõzõcukrot, majd tûzhelyre tesszük és forrástól számított
15 percig fõzzük. Ezután összeturmixszoljuk. A kész lekvárt azonnal steril üvegekbe tesszük és lezárjuk.
Nekem ebbõl az adagból 3 db 2 dl. üveggel lett.
A recept forrása