Pilóta cake pops
sponsored links
Szóval, nem tudom, menõ-e még sütinyalókát készíteni. De ha menõ, ha nem, ez akkor is baromi jó. Már ha szereti az ember a Pilóta kekszet. Én igen. Szóval bombasztikus élmény, úgy százcsilliárd kalóriával, szóval csak óvatosan!
Recept a Kifõztük áprilisi számában is!
50 g mascarpone100-150 g étcsokoládécsokoládéforgács nyalókapálcák
A kekszeket késes aprítóban megdaráljuk. Hozzáadjuk a krémsajtot, és addig dolgoztatjuk tovább a géppel, amíg összeáll a massza. Golyókat formázunk a masszából, hûtõbe tesszük egy órára. Az étcsokoládé háromnegyed részét megolvasztjuk, kevergetve visszahûtjük, közben a felaprított maradék negyed részt is belekeverjük a csokoládéba. Amikor összeolvadt a csokoládé, megmártjuk benne a pálcára szúrt golyókat, lecsepegtetjük a felesleges csokoládét, végül megforgatjuk a csokoládéforgácsban.
Azoknak, akik inkább a még menõbb oreo kekszre szavaznak, klikk IDE.
Recept a Kifõztük áprilisi számában is!
Hozzávalók (nagyjából 20 darabhoz):
12 db pilóta kekszAzoknak, akik inkább a még menõbb oreo kekszre szavaznak, klikk IDE.