Pikáns, sült kaliforniai paprika
sponsored links
A kaliforniai paprika is azok közé a zöldségek közé tartozik, amelyek túlnõtték magukat az eredeti felhasználási módjukon. Gondolom , szimpla kiegészítõnek indult a szendvicsek mellé, de ott ahol már régóta elõfordul napi szinten a bevásárlókosarakban, kitaláltak belõle néhány nagyon finom köretként készíthetõ változatot. Fõleg a piros fajtája nagyon élvezetes, mert az édeskés íze könnyebben teszi elfogadhatóvá.
Gyerek koromban néha ettünk ecetes paprikát, amit elõtte megsütöttek és lehúzták a héját. Finom volt, de sokáig nem készítettem. Késõbb a paprika nem volt olyan, amibõl jó lett volna. Azt hiszem a vastagabb húsú paprika kellett hozzá.
Nekem ez az enyhén ecetes változat nagyon ízlik. Készítettem már korábban is, és...