Pikáns sült csirkecomb

2011-05-12

sponsored links

Legyen még egy pikáns recept. Nagyon szeretem a sült csirkét, annak is a combját, mert az nem annyira száraz. Jó ropogósra sütve még a bõrét is megeszem. Nyamm, csak belegondolok?

Most, kivételesen a csirkecombokat alsó, felsõ részre osztottam. Párat le is bõröztem, mert a férjem még sülve sem szereti. Készítettem egy pácot a préselt fokhagyma, fûszer és Erõs Pista hozzáadásával.
Az Erõs Pistát mindenki ízlése szerint adagolja, ha valaki csípõsebben szereti, tegyen bele bátran.
A pácot lehet kóstolgatni, mielõtt a csirkét belekevernénk. Ha nincs idõnk egy fél óra is elég, hogy az ízek összeérjenek, de minél többet áll annál jobb. A combokat elfektetjük, körbeszórjuk ...

Folytats a blogon ... kiskonyham.blogspot.com/2011/05/pikan...

sponsored links

Keres?s