Pikáns párosítás: Kapribogyós krumplisaláta Hegyi Barbarától
sponsored links
A karácsonyi trakta kellemes elõszobája volt ez a kapribogyós majonézes burgonya, amit mi rántott harcsafilével fogyasztottunk. Valószínûleg ezen a napon (december 24-én) még legalább 7-8 millió ember szerzett kulináris élményeket a majonézes burgonyával, ki-ki, a saját ízlése szerint elkészítve. Ezúttal egy izgalmas receptet próbáltam ki és a férjem és jómagam körében óriási sikert aratott!
Hegyi Barbara szakácskönyvébõl vettem az ötletet, és csak az arányokon változtattam minimálisat.
Remekül illik a szilveszteri svédasztalra is!
Hozzávalók: 70 dkg kifliburgonya, néhány kanál kis kapribogyó (ehelyett nekem a nagy, száras változat volt itthon, ezt feldaraboltam), 2 kisebb fej lila hagyma, 1,5-1,5 dl majonéz és ...