Pikáns, mézes-mustáros csirkecombok - vele sült almával, parmezános burgonya-flánnal

2012-10-29

sponsored links


Mostanában rendkívül kreatív korszakomat élem a konyhában. Szerintem egy háziasszony (aki történetesen gasztroblogger is egyben) kreativitása nem feltétlenül nagyon extra vagy bonyolult ételekben kell, hogy kiteljesedjen. Én most éppen így vagyok ezzel, egyszerû, ízletes ételeket készítek a hétköznapokra, de mindbe beleviszek egy kis újszerûséget. Vagy ízben, vagy elkészítésben.

Egyébként érzékelem, hogy az olvasóimnál is ezek az ételek a népszerûek, hiszen ez a blog nem mûvészi kivitelû, bonyolult remekmûvekrõl szól, hanem a változatos, ízletes, követhetõ, hétköznapi és ünnepi ételekrõl.

Mindenképpen meg kell említenem, hogy az egészben sült csirkecomb a Kisfiam jóvoltából került mostanában reflektorfénybe, itt írtam róla:

"Fajita" sült csirkecomb pirított zöldségekkel - karcsúsítás élvezettel


Már alig vártam, hogy újabb sült csirkecomb verzióval szálljak versenybe az iskolai menzával. Most, hogy már utána vagyok, nagyszerû ízeket sikerült csempésznem ebbe az "egyszeregy" nehézségi fokú ételbe.

4 szép nagy csirkecomb állt rendelkezésemre, éppen akkorák, hogy alig férjenek el a kedvenc lasagnés cseréptálamban.
Mindenképpen mézes-mustáros alapot terveztem, de gondoltam egyet és még kevertem bele néhány egymással jó kölcsönhatásban lévõ fûszert.

Hozzávalók 4 adaghoz: ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s