Pikáns, mézes-mustáros csirkecombok - vele sült almával, parmezános burgonya-flánnal
sponsored links
Mostanában rendkívül kreatív korszakomat élem a konyhában. Szerintem egy háziasszony (aki történetesen gasztroblogger is egyben) kreativitása nem feltétlenül nagyon extra vagy bonyolult ételekben kell, hogy kiteljesedjen. Én most éppen így vagyok ezzel, egyszerû, ízletes ételeket készítek a hétköznapokra, de mindbe beleviszek egy kis újszerûséget. Vagy ízben, vagy elkészítésben.
Egyébként érzékelem, hogy az olvasóimnál is ezek az ételek a népszerûek, hiszen ez a blog nem mûvészi kivitelû, bonyolult remekmûvekrõl szól, hanem a változatos, ízletes, követhetõ, hétköznapi és ünnepi ételekrõl.
Mindenképpen meg kell említenem, hogy az egészben sült csirkecomb a Kisfiam jóvoltából került mostanában reflektorfénybe, itt írtam róla:
"Fajita" sült csirkecomb pirított zöldségekkel - karcsúsítás élvezettel
Már alig vártam, hogy újabb sült csirkecomb verzióval szálljak versenybe az iskolai menzával. Most, hogy már utána vagyok, nagyszerû ízeket sikerült csempésznem ebbe az "egyszeregy" nehézségi fokú ételbe.
4 szép nagy csirkecomb állt rendelkezésemre, éppen akkorák, hogy alig férjenek el a kedvenc lasagnés cseréptálamban.
Mindenképpen mézes-mustáros alapot terveztem, de gondoltam egyet és még kevertem bele néhány egymással jó kölcsönhatásban lévõ fûszert.
Hozzávalók 4 adaghoz: ...