Pikáns csirkeszárny többféle körettel

2012-06-14

sponsored links


Pikáns csirkeszárny többféle körettel 

Hozzávalók 4 személyre: 12 db csirkeszárny, só, bors, 1 evõkanál méz, 1 evõkanál mustár, 1 evõkanál paradicsompüré, 1 evõkanál szójaszósz, 1 evõkanál balzsamecet, 2-3 cikk fokhagyma, 5 evõkanál olívaolaj; a köretekhez: 1 kg sárgarépa, 1 kisebb póréhagyma vagy 2 csokor újhagyma, só, bors, olaj, bazsalikom vagy oregánó; 60 dkg krumpli, 5 dkg vaj, só, 1-2 dl meleg tej; 40 dkg brokkoli, só, olívaolaj.

Elkészítése: A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, megmossuk, felitatjuk róluk a vizet, majd csontos végeiket  levágjuk, vastagabb részeiknél pedig éles késsel bemetsszük, hogy könnyebben átsüljenek. Megszórjuk sóval és borssal, majd félretesszük õket. Egy nagyobb tálban (amibe a szárnyak beleférnek) összekeverjük a mézet, a mustárt, a paradicsompürét, a szójaszószt és a ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2012/06/p...

sponsored links

Keres?s