Piknik mindenféle verrinekkel

2012-06-19

sponsored links


Kora nyári piknik a kertben, június elsõ hétvégéjén. A verrine jegyében.
Pohárkrémet mindenbõl lehet csinálni, és nagyon praktikusan tálalható. Barátnõm kenyeret és kolbászt készített saját levében, én pedig feltaláltam a világújdonságnak számító víz verrine-t.

zelleres paradicsom verrine kecskesajtkrémmel

Fél kg érett, illatos paradicsomot apró kockákra vágtam, felforraltam egy csokor felaprított zellerzölddel, kevés olivaolajjal, sóval. Hozzáadtam 2 db beáztatott és kinyomkodott zselatinlapot, és habzsákból poharakba töltöttem. hûtõben hagytam dermedni, majd rányomtam a joghurttal és kevés tejszínhabbal kikevert kecskesajtot.

A polentát is verrinnek képzeltem el, végül magam sem tudom, hogyan, tortaként végezte. Egy bögre ...

Folytats a blogon ... gasztro.rubineszter.com/2012/06/pikni...

sponsored links

Keres?s