Piknik a LASSÚSÁG jegyében ? Slow Food Central Budapest

2011-05-26

sponsored links

Ezt nézzétek!
Ha van valami, ami mellé teljes mellszélességgel oda tudok állni, akkor a Slow Food mozgalom.
Gyertek!

Szeretünk enni. A történet lényegében innen indul. Ehhez hozzátartozik még, hogy érdekelnek minket azok az emberek, akik, hozzánk hasonlóan az étkezést a kultúra részének tekintik. Azok, akik ennek megfelelõ tisztelettel viseltetnek a Budapesthez és környékéhez kötõdõ növények, állatok, receptek, gasztronómiai hagyományok iránt. Egyre több kézmûves szemléletû borász, sajtkészítõ vagy más élelmiszertermelõ dolgozik itt, akiknek jövõje akkor garantált, ha mi, az itt élõ fogyasztók megismerjük õket. Ezért jött létre a Slow Food Central Budapest. Mert mi szeretünk enni.

A Slow Food nemzetközi mozgalmának budapesti csoportja, minden érdeklõdõt szeretettel vár június 26-án a Margitszigeti Nagy rétre, egy piknikre.

Hozz magaddal egy otthon készített finomságot, vagy csak ugorj el egy piacra, és vegyél friss gyümölcsöt, zöldségeket, sajtot, kolbászt, kenyeret! Hogy a szomjadat is elolthasd, készülj kedvenc boroddal, vagy más italoddal! Mi szívesen megkínálunk majd ételekkel, italokkal, ha Te is hozol valamit, biztosan mindenki jóllakik!...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/fuszereslelek...

sponsored links

Keres?s