Pihentetés nélküli - azonnal puha mézes!
sponsored links
Kedves masszõr Márti barátnõmtõl kaptam ezt a receptet a VitaMill ajánlásával. Talán azon kevesek közé tartozom akik nem szeretik a mézest. Még akkor sem fanyalodom rá, mikor édesség éhség tör rám. Eszter lányom viszont imádja, de eddig még nem jelezte felém így máig nem is sütöttem. Ez viszont elsõre olyan jól sikerült, hogy számolatlanul enné, ha hagynám! :D
Rögtön lehet enni mert puha és az is marad, pihentetni sem kell, hanem azonnal süthetõ és nem kesernyés, ahogy én azt sok mézesnél éreztem és lehet ezért sem szerettem. Vigyázni kell a fûszerezéssel, mert az is és a túlsütés is kesernyéssé teheti.
Hozzávalók 150-180 db-hoz, én ennek a felét készítettem, és így is elfáradtam :D :
- 1 kg liszt
- 3 kiskanál szódabikarbóna
- 1 evõkanál mézessütemény fûszerkeverék
- 30 dkg porcukor
- 30 dkg sütõmargarin vagy vaj ...