Pffh...
sponsored links
Ródlizni, hóembert építeni nincs kedvem, de még csak hólabdázni sem akarok.
Marad a tv, turisztikai ismeret terjesztõcsatorna, de jó a világ itt van a szobámba.
Egzotikus szigetek, pálmafák, déligyümölcsök már délelõtt, és még fél ötkor is.
Csillogás, pompa, fényûzõ szállodák, fantasztikusan színes, gusztusos éltelek.
Csillogás, pompa, fényûzõ szállodák, fantasztikusan színes, gusztusos éltelek.
Tengerpart, forróság, fûszoknyás lányok... -anyátok.
A tv sem kell. Jöhet a jó bevált muzsika.
Na kérem, ebben a felocsúdott hangulatban ihlettem meg a következõ ételkreációmat. Édes, fûszeres, pikáns.
Természetesen megint csak abból amit itthon találtam.
Boltba menni ilyen idõben!? (még borért se)
PÁROLT PULYKAFALATOK,
PIKÁNS ANANÁSZRAGUVAL
Hozzávalók:
A tv sem kell. Jöhet a jó bevált muzsika.
Na kérem, ebben a felocsúdott hangulatban ihlettem meg a következõ ételkreációmat. Édes, fûszeres, pikáns.
Természetesen megint csak abból amit itthon találtam.
Boltba menni ilyen idõben!? (még borért se)
PÁROLT PULYKAFALATOK,
PIKÁNS ANANÁSZRAGUVAL
Hozzávalók:
60 dkg pulykamell
1 doboz darabolt ananász konzerv
1 db Kaliforniai paprika (piros) ...
1 doboz darabolt ananász konzerv
1 db Kaliforniai paprika (piros) ...