Petrezselymes sajttal töltött sertésszûz

2012-04-16

sponsored links


Hozzávalók:
2 db kisebb szûzpecsenye, 20 dkg mozzarella vagy trappista sajt, 1 csokor petrezselyemzöld, 2 dkg vaj, 2 kanál tejföl, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, mustár,  só, bors
Elkészítése:
A szûzpecsenyéket lehártyázzuk, majd éles késsel középen felszúrjuk, majd egy tányéron hûtõbe helyezzük. A sajtot lereszeljük és a tejföllel meg kevés puha vajjal elkavarjuk,  hozzákavarjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet. majd a tölteléket egy habzsák vagy zacskó segítségével betöltjük a húst. Megkenjük kívül mustárral, sózzuk, borsozzuk. Serpenyõben ...

Folytats a blogon ... sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/...

sponsored links

Keres?s