PETREZSELYMES KRÉMSAJTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL
sponsored links
PETREZSELYMES KRÉMSAJTTAL
TÖLTÖTT CSIRKEMELL
Mit mondjak..nem a legjobb fotó.. De csak két csirkemellet töltöttem meg és ez maradt a fotózáshoz.. Nagyon finom a töltelék, ajánlom mindenkinek elkészíteni, megéri. Mi amúgy is szeretjük a sajtos/ fûszeres sajtos dolgokat, így ez egy tényleg jól eltalált fogás volt.
Én töltött csirkemell készítésekor a kisebb darabokból valamilyen csirkés egytálételt készítek, mint pl. az ajváros csirkét.
HOZZÁVALÓK
csirkemell
125 g krémsajt
125 g reszelt sajt
só, bors
petrezselyem
ELKÉSZÍTÉSE
- A krémsajtot a reszelt sajttal, sóval, borssal és az aprra vágott (kb. fél maréknyi) petrezselyemmel jól összekeverem.
- A csirkemellett középen szétnyitjuk, majd egy kicsit kiklopfoltam a húst. Sózzuk, borsozzuk. A közepére tettem egy nagyobb adagot az ízesített krémsajtból, majd összefogtam és fogpiszkálval rögzítettem a húst.
- Egy olajjal kikent tûzáll tálba tettem, egy kis olajat öntttem rá - de tényleg csak egy kicsit, majd alufóliával lefedve sütöttem kb.30 percet, majd levéve az alufóliát sütettem még addig, amíg szép színt nem kapott a csirke.
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.