Petrezselymes gombás csirkepaprikás sárgarépás kuszkusszal
sponsored links
Hozzávalók: 500 g csirkemell, 2 hagyma, 250 g gomba(konzerv), tejföl, liszt, fûszerpaprika, friss petrezselyemzöld, só, bors, olaj. Még : 150 g kuszkusz, 1 sárgarépa, olaj, só.
A csirkemellet megmossuk felszeleteljük, kevés forró olajban megforgatjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, fûszerezzük: sóval, borssal, fûszerpaprikával. Kevés víz hozzáadásával tovább pároljuk. Rendre hozzáadjuk a gombát, a friss petrezselyemzöldet. A végén tejfölös lisztes habarással besûrítjük.
Kevés olajon megdinszteljük a megreszelt sárgarépát, hozzáadjuk a kuszkuszt egy picit lepírítjuk, sózzuk, majd annyi vizet töltünk rá , hogy éppen ellepje, lassú tûznél puhára fõzzük.