Petrezselymes, fokhagymás vajas pogácsa

2012-04-08

sponsored links


Még idõben van az, aki egy kis remek sós apróval szeretné meglepni családját,vendégeit. Ez az a recept, amire, ha ráérez az ember és minél többször készíti,mind finomabb, szebb és izgalmasabb lesz. Mert hiába sima vajas pogácsa, különbözõfûszerekkel igazán különlegessé tehetjük. Bár maga a recept nem leveles, a technikát fejlesztve azt is elérhetjük. Arra viszont tényleg rájöttem, hogy az 500g-on felüli liszt mennyisége, függ a tojások méretétõl vagy tejföl nedvességtartalmától. A másik, ami jó benne, hogy általában minden háztartásban, mindig megtalálható a hozzávalók kellenek bele.

A receptet megtartottam, amit ITT találtok. Annyi változás történt,hogy két kiskanál petrezselyemmel és egy préselt ...

Folytats a blogon ... kiskonyham.blogspot.com/2012/04/petre...

sponsored links

Keres?s