Petrezselymes burgonya másképp

2011-09-26

sponsored links



Krumpliszedést követõen kiválogattunk az aprókból egy tállal, hogy majd megsütjük tepsiben. A sütés elmaradt, én viszont egyik este nagyon éhesen kocogtam haza, kaja meg nem volt. Eszembe jutott Anya jó kis gyorsfõzõje, amit mindenkinek csak ajánlani tudok, mert 10 perc alatt pl. olyan rizst készít, hogy csak na! :) De a csicseriborsót is jó omlósra tudja fõzni, szóval szeretjük használni.
A burgonyákat körömkefével megsúroltam, töltöttem az edény aljára némi olajat és vizet, majd ráraktam a burgonyát, amibõl a nagyobbakat kettévágtam, egy csokor apróra vágott petrezselyem zöld és só került még rá. 15 perc múlva készen volt, az alja ...

Folytats a blogon ... biobrigi.blogspot.com/2011/09/petrezs...

sponsored links

Keres?s