Petrezselymes burgonya
sponsored links
Legnagyobb megrökönyödésemre a legkeresettebb kifejezés a petrezselymes krumpli volt az utóbbi idõszakban. Azt mondjuk nem csodálom, hogy mindenki szereti enni, de hogy ennek receptje volna...
Inkább azt mondanám, hogy van hozzá néhány jó tanács, ami segíthet. Elõször is drága mulatság, de be kell szerezni egy jó edényt. Nem 2000 Ft-os teflon lábast, mert azzal csak kidobja az ember az ablakon a pénzt. Sokba kerül, de pont a szegény ember nem engedheti meg magának a silány minõséget, azért hogy aztán újat vegyen, és összességében másfélszer annyi pénzt költsön el, nem beszélve az ezzel járó bosszúságokról.
Ha jó az edény, akkor így a burgonya pirul, nem odaég egy idõ után az aljára...
Kell hozzá egy halom megpucolt, és kockára vágott burgonya, egy nagy csokor apróra vágott petrezselyem, és ...