Pestos-mozzarellás töltött dagadó mediterrán lecsós pecsenyelével
sponsored links
Elkészültek a friss pestok, bazsalikomos és petrezselymes. Valószínûleg tésztát készítettem volna elõször, de Gabojsza szárított paradicsommorzsás nyúldagadója annyira beindította a fantáziámat, hogy szabadjára is engedtem, és elszaladtam kedvenchentes2-höz az utca végére.
Fél ötkor már pakolt, ez nem volt annyira szimpatikus, hiszen úgy gondolom, hogy a nyitvatartási idõn belül mindenki a pultból szeret válogatni, nem pedig a hûtõkamrából kényszeredetten visszatapsolt áruból. Meg is kaptam a magamét, amikor szóvá tettem azzal, hogy "kezét csókolom holnap reggel is itt leszünk".
Szép dagadót kaptam, jó nagyot, húsosat, de a sebtében felszúrásnak meg is lett az ára. Két úton is próbálkozott, ez töltésnél okozott némi gondot, a nyitott végénél pedig olyan vékonyan szúrta fel, hogy itt meg is repedt a hús, a tölteléknek sikerült utat törnie. Nem akartam megrövidíteni a dagadót, ezért nem metszettem le ezt a részt, az ...