Pesti Disznó

2011-09-19

sponsored links


Már megint arról kell írnom, hogy újabb kiváló hellyel bõvült a budapesti kínálat! Komolyan, mi folyik itt, hogy mindig ez van?! Persze félreértés ne essék; én ennek rettentõen örülök, amikor ilyen õszinte új helyekkel gyarapodik a pesti vendéglátás.
Errõl a helyrõl pár héttel ezelõtt értesültem csak: láttam a belsejérõl egy látványképet és már akkor megtetszett ez a "Pesti Disznó" név. Aztán idõközben megfeledkeztem róla, viszont a Facebooknak is van olykor haszna, mert múlthéten láttam pár fotót rajta egy "megnyitószerû" eseményrõl, épp errõl a helyrõl.
A kõkemény hétvégi szüret után pedig úgy gondoltam, jár nekem egy vasárnapi vacsora - miképp jutalom - egy új étteremben. A Pesti Disznóhoz egyébként nagy reményeket fûztem és kicsit izgultam, hogy ne legyen csalódás!
Jelentem, a helyzet az, hogy nincs csalódás! A hely hibátlan és akkor ezt a írást most itt ezennel le is zárhatnám, de persze úgy illik, azért adjak egy kis beszámolót.
Kis "falat bárunk" eléggé felkapott helyszínen található, nevezetesen a Moulin Rouge és az Operett szomszédságában. Nyilván ez a választás nem véletlen és gyaníthatóan korrekt kis forgalmat is fognak produkálni a szomszédból kiszabadult népek a helynek. Belülrõl jól eltalált ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/hinyenc/~3/QA...

sponsored links

Keres?s