Pepperonata másodszor

2011-08-03

sponsored links


Most egy kicsit másképp, mint múltkor. Így is, úgy is nagyon finom, igazi nyári étel. Kár lenne kihagyni!
A Kifõztük júliusi számába készült, ingyenesen letölthetõ az újság innen.
Az olaszok lecsója a felhasznált alapanyagokat tekintve tartományonként jelentõs eltéréseket mutat. Kinézetre némileg hasonlít a magyar lecsóra, ízében azonban összetettebb és némileg lágyabb a sokféle zöldségnek és a kaliforniai paprikának köszönhetõen. Sok azonosságot tehát ne keressünk, ám érdemes megkóstolni ezt is. A mostani változat Szicíliából származik.

Olasz lecsó-pepperonata

-1 nagyobb padlizsán
-2 közepes cukkini
-5 közepes burgonya
-3 kaliforniai paprika (piros, sárga és zöld)
-5-6 közepes paradicsom
-2 közepes vöröshagyma
-5 gerezd fokhagyma ...

Folytats a blogon ... zamatesillat.blogspot.com/2011/08/pep...

sponsored links

Keres?s