Penne paradicsomos zöldségraguval
sponsored links
Már régóta készülök elméletben és "gyomorban" erre a tésztára. :) Tegnap volt a napja, amikor is a lencseleves után elkészítettem. Nekem sokkal jobban ízlik, mintha hússal készítettem volna. De persze vegyesen is jó, vagy akár kolbásszal... Hmm na azzal jobban el tudom képzelni. :)
Elkészítése
Felkockázom a megtisztított padlizsánt, cukkinit, felkarikázom az újhagymát, 2-3 cm-es csíkokra vágom a spárgát. Utóbbi most fehér, és nem zöld, mint a spárga krémlevesben. :)
Kevés olajon megpirítom a zöldségeket, sóval, borssal, bazsalikommal, petrezselyemmel ízesítem, majd felöntöm egy kevés vízzel és hozzáadom a paradicsompürét. Végül néhány percig kevergetem, és kész is. :)
Sós vízben kifõzöm a ...