Penne, hogy a tészta is laktató legyen

2012-02-04

sponsored links


Feltételezem, nem én vagyok az egyetlen, aki férfi szájból azt hallja, hogy a tészta, nem kaja, tésztával nem lehet jól lakni, illetve, hogy 1 óra múlva éhes vagyok újra. Gondolom többünknek ismerõs kifogások . Pedig a tészta ételekben annyi lehetõség rejlik és gyorsan az asztalra kerülhetnének, na és nem utolsó sorban aránylag olcsón.
De érdekes módon, amint egy férfiember kinövi a pelenkás kort, a bolognain kivül más tésztát nem akar megismerni. De mi azért nem adjuk fel!!
 A tésztát a már itt  megismert módon megfõzzük.
A mártás készitése úgy kezdõdik, mint egy blognai mártásé. Szép nagy fej apróra vágott hagymát olajon párolunk 1 lereszelt sárgarépával.0,5 kg darált húst adunk hozzá, és együtt sütjük a hús fehéredéséig. Ekkor én teszek hozzá egy kiskanálnyi õrölt paprikát, 4-5 gerezd zúzott fokhagymát. Felöntöm 0,5 liter paradicsomlével, sózom, borsozom, oregánó, bazsalikom, kakukkfû és ...

Folytats a blogon ... annifakanala.blogspot.com/2012/02/pen...

sponsored links

Keres?s