Penne fetával és fekete olajbogyóval

2011-10-16

sponsored links

Mostanság ismét nagy racionalizálásban vagyok. Igyekszem a lakást megmenteni a túlzsúfolástól, ezért rendszeresen végigbogarászom a szekrényeket, polcokat, és megpróbálom megszabadítani azokat a felesleges helyfoglalástól. Amire nincs már szükség, azt vagy ajándékozás vagy vaterázás útján olyanokhoz juttatom, akiknél szebb jövõ vár rájuk.
Ennek részeként a könyvespolc szakácskönyves szakasza is felülvizsgálatra került. Amelyik szakácskönyveket már évek óta nem forgattam, azokat kiválogattam, és az ágyam mellé bekészítettem. Esténként átlapozgatom õket, utolsó esélyt adva a maradásnak. Amelyikben találok még érdeklõdésre számot tartó ötletet, azokat felcetlizem, és sorjában kipróbálom.
Így került kezembe két Stahl Judit szakácskönyv is, amik nagyon megpihentek a polc sarkában az elmúlt idõszakban. Most azonban találtam bennük elfeledett, és még sosem próbált ötleteket, amik közül ez a recept az egyik.
Elkészíteni nagyon egyszerû, és gyors. A fekete olajbogyó - dió - feta trió eddig nálam nem került még együtt tányérra, amit utólag igencsak bánok, meglepõen jól harmonizálnak.

Hozzávalók - 2 fõre: ...

Folytats a blogon ... fozomasina.freeblog.hu/archives/2011/...

sponsored links

Keres?s