Pecan diós barack torta
sponsored links
Konkrétan diós bejgli illat lengte be az egész lakást, amikor a tortaalap sült. Kissé bizarr az ilyesfajta flash szeptember elsõ napjaiban, annak ellenére, hogy minden szeptember elsején bejelentem: kettõt alszunk, és itt a karácsony.
Régóta ez volt az elsõ illat amit igazán éreztem. Tudom az elõzõ posztban is az illatokról elmélkedtem, de ebbõl két dolog következik, az egyik, hogy a kronológia nem mindig tükrözi a valóságot, illetve hogy végre, talán, kissé, és remélhetõleg csökken a pollenkoncentráció és, hogy most már legalább annyira kézben tartom az allergiámat, hogy visszatértem a normál adag gyógyszerre és orrsprayre amivel végre kezdek illatokat és ízeket érezni. Mély és intenzív élmények ezek. Egyébiránt, hogy rávilágítsak mennyire súlyos volt a helyzet elmondom, hogy a hét elején készítettem cole slowt. Szerda délután egy vasvillával lapátoltam befelé állva a konyhapultnál, amikor Aurél kijött a szobájából, és megkérdezte mi ez a szörnyû szag. Még csak nem is sejtettem mirõl beszél, amikor végre pontosan megfogalmazta mit érez viszont azonnal rájöttem. Én nem éreztem a szagát.
Ellenben a mai torta illata valóban mennyei, és nagyon cukormentes, meg reform. Bevallom nem is annyira ...