Peach mozzarella, azaz mozarella õszibarackkal
sponsored links
Ez nem recept, csak leírom. Õszibarack, pláne nektarin nem csak szezonban van, tehát elkészíthetõ máskor is. Én ma nem akartam salátát enni. Sõt enni sem akartam, csak elmajszolni egy hideg, szaftos õszibarackot a mosogató fölött, mert felnõtt korom ellenére az õszibarack elfogyasztásnak kulturált formájára még nem találtam rá. Nyilván lehetne késsel-villával enni, de ha a zamatos, ragacsos gyümölcsszaft nem csorog végig a szádon, majd a kezeden, akkor az élvezet fele akkora. Nem majszoltam ma õszibarackot, mert olyan kemény volt, hogy inkább teniszezni lehetett volna vele. Sebaj! Nagyon vékonyra szeletelve (ún. mandolin, magyarul zöldségszeletelõ) teljesen más íze lesz, vagyis pontosabban legalább lesz.
Mozzarella õszibarack - Peach mozzarella
Elkészítési idõ: 15-20 perc
Mennyiség: 2 adag
Fõzési idõ : -
Hozzávalók:
1 - 2 db mozzarella (házi jobb)
6-7 db nagy zöld olívabogyó
1 kisebb vagy ...