Pavlova barna cukorral
sponsored links
Mondhatom, hogy mióta elkészítettem az elsõ Pavlovát, a család elsõzámú kedvencévé lépett, a könnyedségével, lágyságával egyszerûen eteti magát. Nem utolsó sorban dekoratív is, és tudom a hagyományos csak tejszínnel és kiwivel készül, de sokféle variációban készíthetõ. Mostmár nem kérdés többé, hogy mi legyen a tojásfehérjék sorsa. Most barna cukrot használtam, azért ilyen szép bézs színû, de ugyanolyan szép lett és finom, mintha fehér cukorral sütöttem volna. Szerettem volna venni nyírfacukrot, de azt hittem, hogy rosszul látok, egy 80 dekás csomag 269 korona, ami mostani árfolyamon olyan 10.400 Ft. Nem hinném, hogy mostanában venni fogok. A gyümölcsök most sárgadinnye, mangó és kiwi voltak, az ázsiai üzletben akciós volt a sárgadinnye, elég édes is volt, így megvettem. A mangó is akciós volt, az ananászt kihagytam, mert több, mint a felét ki kellett dobjam multkor, mert ehetetlen volt, mint a fa, az íze is semmilyen. Ilyenkor nagyon mérges tudok ám lenni, elsõsorban magamra, hogy megvettem.
Hozzávalók nálam:
8 tojásfehérje
pici só
20 dkg porcukor (arányosan 32 dkg lenne) (most barna cukor) ...
Hozzávalók nálam:
8 tojásfehérje
pici só
20 dkg porcukor (arányosan 32 dkg lenne) (most barna cukor) ...