Pastrami vagy basturma sz?ritott sonka karajb?l
sponsored links
1 eg?sz sert?skaraj
s?2 tk barna cukor
1 tk fekete bors
2 tk r?zsabors
2 tk z?ldbors
2 tk koriandermag
A karajr?l elt?vol?tjuk a zsros r?szeket. Egy ed?nybe s?t sz?runk, amit ?sszekevert?nk a barna cukorral, ?s beletessz?k a h?st, befedj?k s?val ?gy mindenhol ellepje(ne sajn?ljuk bel?le a s?t). H?t?be tessz?k 1 h?tre. Mindenap le?ntj?k r?la a keletkez? folyad?kot ?s ?tforgatjuk, ?jra s?zzuk.
Annyi ?r?t ?ztatjuk v?zben ah?ny napig p?coltuk a s?ban. Sz?razra t?r?lj?k. a f?szereket mozs?rban ?sszet?rj?k vagy ledar?ljuk.
Kif?z?tt pelenk?ba tessz?k a h?st ?s bed?rzs?lj?k a f?szerekkel. a pelenk?t becsomagoljuk ?s megk?t?zz?k a h?st, mint egy k?t?z?tt sonk?t.
2 h?tre h?v?s szell?s helyre akasztjuk, de ha nincs m?s a h?t?szekr?ny is j? lesz.
V?konyra szeletelj?k.