Pasta italiana, avagy olasz tészták, pontosabban a négy sajtos gnocchi
sponsored links
Jó egy hetes elmaradásban vagyok a tészta receptek tekintetében, és persze egész héten nem írtam egy kumma szót sem, ami a fogadalmammal szöges ellentétben áll, de egész héten rohantam, szerveztem a márciusi sí utunkat, majd este ájultan estem be az ágyba, inkább olvastam két-három percet, hogy aztán egy száz oldalas könyv fejbe vágjon, amikor átfordulok a másik oldalamra!:-) Tizenegy után már ne olvasson az ember fia, fõleg napi hat órás alvással, de végre vége a hétnek, kezdenek rendezõdni a dolgok és végre van idõm írni, szóval jöjjenek a tészták, ami mindenki nagy kedvence, kivéve, ha paleo az illetõ :-), persze titkon Õk is szeretik, csak nem vallják be, hiszen, azt nem evett az õsember! Na jó nem gúnyolódok az egészséges táplálkozás lelkes hívein, igazuk van, de free day-kor ezzel szegjenek fogadalmat, mert mennyei étek ez megéri a plusz kalóriákat!
Nem a nálunk ehetõ snassz, rossz sajtokból készült négysajtos szósz következik alább, hanem egy igazi, hamisítatlan, olasz pasta, ami ráadásul nagyon jó minõségû alapanyagokból készül, megéri jó minõségû sajtokból elkészíteni, mert az íz élmény kárpótol a sok pénzért, amit kiadunk érte, ne sajnáljuk a hasunktól a pénzt!:-)
Jöjjön a lényeg:
Gnocchetti
ai quattro formaggi / 4 sajtos mini gnocchi
Hozzávalók (2 személy részére):
A tésztához:
- 2 db hideg fõtt krumpli
- 1 db tojássárgája
- 1 ek. olvasztott vaj
- 60 g liszt ...