Pasta alla Carbonara

2011-09-16

sponsored links

Kezdjük azzal, hogy ezt a "receptet" nem is akartam leírni, mert szerintem annyira egyszerû, hogy kár itt ékeskedni vele. Viszont meggyõztek, hogy a roppant könnyed kis megoldás ellenére azért valószínûleg másokat is érdekelne a szénégetõ tészta "igazi" receptje. Azért írom, hogy "igazi", mert a legtöbb Carbonara, amit az étteremekben kapunk, az valószínûleg nem így készül, hanem klassz kis tejszínes, bechamel-es megoldással. Ennek valószínuleg az az oka, hogy ez a verzió csakis teljesen frissen élvezhetõ! Próbáltam úgy, hogy reggel csináltam meg és elvittem magammal ebédre - az eredmény egy tömbnyi tészta volt, ami még ízre ugyan elment, de állagra azért hagyott kívánni valót maga után.
Tehát álljon itt egy közel eredeti Carbonara tészta receptje, amivel tényleg (de tényleg!) nagyjából tíz perc alatt csodálatos vacsorát vagy bármilyen más étkezést tudunk eszközölni.

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/hinyenc/~3/Wj...

sponsored links

Keres?s