Parmezános totu krémmel töltött sonka (paleo)
sponsored links
Hozzávalók:
8-10 szelet vékonyra szelt sonka
10 dkg Totu krém! (nem Totu!)
2 dkg finomra reszelt parmezán
törött bors
só
A Totu krémet összekeverjük a parmezánnal, a törött borssal és a sóval. 8-as csillagcsõrrel ellátott habzsák segítségével a sonka kisebbik szélére nyomjuk a krémet. Feltekerjük a sonkát és megdíszítjük az oldalát. Egyszerûbb megoldás, ha teáskanálnyi krémet a sonkára kenünk és úgy tekerjük fel.
A totut a totukrémet és a tojásrudat paleo és bio boltokban, valamint a gyártó Capriovus Budapesti telephelyén Bp. XIV.ker. Varannó u. 3. (Nyitva H-P 7-16) tudjátok beszerezni. Vidéken és Szlovákiában élõknek érdemes náluk telefonon, vagy emailben érdeklõdni, mert a járat útvonalán, egyeztetéssel megbeszélt találkozó szerint, érték határ nélküli rendeléssel szállítják ki az árut. Tel:222 5906, 222 5932, 222 5933
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.