Parmezános rántott szelet házi morzsában burgonya chipsszel és mézes-mustáros szósszal
sponsored links
Aki gyakori vendég nálam a blogon az tudja, hogy preferálom a parmezánnal "megbolondított" ételeket. Néhány dekagramm parmezán egy más dimenzióba repítheti a legegyszerûbb fogást is. Az egyik legzseniálisabb sajtféle, szerintem. Például:
Retro kedvencek kicsit másképp: sertésborda parmezános párizsi bundában -ropogós kockaburgonyával
Ehhez a fogáshoz nem kell a legdrágább parmezánt megszegni, azt tartalékoljuk asztali fogyasztásra. Átlagosan érett grana pradano-t használok akkor, ha a sajtot fõzésre ítélem. Ha forgácsokat teszek pizzára vagy szendvicsre, vagy egyszerûen feltálalom a vacsoraasztalra, akkor érett parmigiano reggiano-t használok szívesebben, ha van itthon. A lényeg az, hogy mindig tömbben vásárolom, nem õrölve.Ennek a rántott húsnak a szíve a parmezán, a lelke a szilánkos házi morzsa. A teste pedig néhány szelet nagyon friss ...