Parmezános rántott szelet házi morzsában burgonya chipsszel és mézes-mustáros szósszal

2013-11-08

sponsored links


Aki gyakori vendég nálam a blogon az tudja, hogy preferálom a parmezánnal "megbolondított" ételeket. Néhány dekagramm parmezán egy más dimenzióba repítheti a legegyszerûbb fogást is. Az egyik legzseniálisabb sajtféle, szerintem. Például:

Retro kedvencek kicsit másképp: sertésborda parmezános párizsi bundában -ropogós kockaburgonyával

Ehhez a fogáshoz nem kell a legdrágább parmezánt megszegni, azt tartalékoljuk asztali fogyasztásra. Átlagosan érett grana pradano-t használok akkor, ha a sajtot fõzésre ítélem. Ha forgácsokat teszek pizzára vagy szendvicsre, vagy egyszerûen feltálalom a vacsoraasztalra, akkor érett parmigiano reggiano-t használok szívesebben, ha van itthon.  A lényeg az, hogy mindig tömbben vásárolom, nem õrölve.

Ennek a rántott húsnak a szíve a parmezán, a lelke a szilánkos házi morzsa. A teste pedig néhány szelet nagyon friss ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s