Parmezános-borsós csirkemell, gnocchival
sponsored links
Általában igyekszem a párom kedvébe járni és olyanokat fõzni, amivel kedvezni tudok neki. Jó néha-néha egy-két cukkinis vagy hasonló alapanyag is felhasználásra kerül, de akkor gondoskodok arról, hogy olyan legyen mellé, amit szeret és így már sokkal szívesebben fogyasztja. Na, de nem csak a fõzéssel vagy a süteményeimmel kedveskedek neki, hanem tegnap megleptem egy SZIN jeggyel. Soha nem voltunk még és tudom, hogy nagyon nagy kedvence a Punnanny Massif és a Halott pénz zenekar. Amikor kilestem, hogy melyik nap lesz, elmentem megvenni a jegyeket. Egy hónapon keresztül kellett titkolnom. Bevallom nem volt könnyû, mert szerencsére még a karácsonyi ajándékokat sem kell ilyen sokáig eltitkolni. Szóval, mivel már lassan ünnepelhetjük az eltöltött 15 évünket, gondoltam ennél felejthetetlenebb nem is lehetne. Tegnap koncerteztünk egy nagyot és nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Azért említettem meg ebben a bejegyzésben ezt az eseményt, hogy megörökítsem egy pár sorban. De most visszatérek ehhez a fantasztikus fõételhez, amihez házi gnocchit készítettem. Jöjjön akkor a recept.
Parmezános-borsós csirkemell, gnocchival
Hozzávalók:
1 kg csirkemell
2 fej lilahagyma
3 gerezd fokhagyma
3 evõkanál olívaolaj ...