Parmezános-bazsalikomos keksz
sponsored links
Lassan-lassan kezdem hamvaimból összeszedni magam. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én totálisan kipurcantam ebben a melegben, így a nagy gyakori posztolós terveim füstbe mentek.
Na, de itt a várva várt lehülés, remélem már mindenki a sapkát, kabátot készíti elõ ebben a nagy hidegben, úgyhogy a cidrit elûzendõ, hoztam egy kis könnyed, forró tea mellé (na jó, a jeges kávé is belefér) való rágcsálnivalót.
Cirka fél éve láttam meg Strawberry-nél az õ parmezános-zsályás verióját, persze azonnal a kipróbálandó receptek közé került. Kétszer is elkészítettem, de zsálya egyszer sem került bele. Helyette viszont az elsõ adagba egy jó marék pirított, gorombára aprított dió, és most másodjára pedig egy tucat, húsos levelû bazsalikom. Mindkettõ verzió belopta magát a szívembe (de talán a diós egy icipicit jobban).
Hozzávalók (kb 40-45 db-hoz):
- 200 gr liszt
- 120 gr vaj
- 1/2 tk só
- 1 tk sütõpor ...