Parmezánkrémes spárgás csirke (paleo)

2014-05-13

sponsored links



Hozzávalók:


4 csirkemell filé
1 köteg spárga
2 evõkanál zsír (mindegy milyen)
20 dkg Totu krém (nem Totu!)
4 dkg parmezán
snidling
törött bors

a tálaláshoz:
saláta

A csirkemellet nyitottan szeleteljük (úgy vágjuk félbe, hogy egyben maradjon). Kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk. A spárgát meghajlítjuk úgy, hogy ketté roppanjon. Az alsó fás részét nem használjuk, de nem kell kidobni, remek leves fõzhetõ belõle. A spárgát 4 felé osztjuk, majd a csirkemellekbe tekerjük. A tekercseket tûzálló edénybe tesszük. A tetejére rákanalazzuk a zsírt, majd 180 fokos sütõben megsütjük. Amikor a hús pirulni kezd a totu krémet összekeverjük a parmezánnal és kevés sóval. A húsra kenjük és további 5 percig sütjük. A sütõbõl kivéve megszórjuk snidlinggel és azonnal, forrón salátával kínáljuk.

A totu és a totu krém közti különbséget megmutattam itt. Még több Totu krém receptet találtok itt: http://panitakedvencei.blogspot.hu/search/label/totu%20kr%C3%A9m

A totut a totukrémet és a tojásrudat paleo és bio boltokban, valamint a gyártó Capriovus Budapesti telephelyén Bp. XIV.ker. Varannó u. 3. (Nyitva H-P 7-16) tudjátok beszerezni. Vidéken és Szlovákiában élõknek érdemes náluk telefonon, vagy emailben érdeklõdni, mert a járat útvonalán, egyeztetéssel megbeszélt találkozó szerint, érték határ nélküli rendeléssel szállítják ki az árut. Tel:222 5906, 222 5932, 222 5933
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s