Paris-Brest - Hommagé á Jacques Genin

2011-10-10

sponsored links


Avagy, valahogy így fest a francia biciklisták reggelije, ha update módra készítjük el. Na nem mintha ettõl ne volna kalóriabomba. A vékony égetett tésztás fánkréteg még semmi, a nyalánkságban a házi diónugátos vajas moussline (bársony)krém dominál. Eredetileg mogyorós pralinével töltik, de török mogyoróm csak a felszíni hintésre elégséges mennyiségben állt rendelkezésre (egyelõre, állítólag hamarosan érkezik az utánpótlás. Úgylegyen!).

Az eredeti gyönyörûséget itt lehet megszemlézni. Mostanában a kedvenc"francia"blogom, hála az úriembernek, be lehet képzeletsütizni rendesen.

A francia égetett tésztában annyi turpisság van, hogy fullban tejjel készül, ebbe kerül a csipet só, a cukor, a vaj, és a master mix-szel lazított liszt. Aztán a tojások, egyenként, alaposan ...

Folytats a blogon ... anempiskota.blogspot.com/2011/10/pari...

sponsored links

Keres?s