Paradicsomturmix
sponsored links
A gazpacho receptnél "megvádoltak" már azzal, hogy az csak egy zöldségturmix... A spanyol nemzeti büszkeség fogadatlan prókátoraként visszautasítom ezt a képtelen kijelentést. A paradicsom turmix, az ez! Avagy egy Virgin Bloody Mary... Mindezeket persze csak most gondolom, mert amikor készítettem, akkor csak egy gyors, hideg, fogyókúrás vacsorát akartam. Ez lett belõle. Imádom!
Mennyiségeket nem írok, nem lényeges, ahogy ízlik. Ami fontos, az a friss, érett, szabadföldi paradicsom.
A paradicsomot cikkekre vágtam. Azért így, mert ez meglehetõsen nagy, nemtudomanevét paradicsom volt, az az inkább rózsaszínû, édes húsú, kevés maggal rendelkezõ fajta. Felvágás után turmixolás, ízesítés sóval, borssal, Worchestershire és Tabasco szósszal. Finnyásabbak leszûrhetik, vagy átpaszírozhatják, nekem most jó volt így, ill. hígítható, ha inkább ...