Paradicsomszószos brokkoli tésztával

2013-11-18

sponsored links


Amíg a tészta megfõ, kész a rávaló is. 

A piac tele van ropogós brokkolival. 

400 ft/kg. Egy nagy fej nincs 1 kg. 
Így megengedhetjük magunknak, hogy heti rendszerességgel kerüljön az asztalra, 
nem csak mert egészséges, hanem mert finom.
Persze ha minden héten brokkoli krémlevest készítünk  -még akkor is ha igen sokféleképpen tudjuk-  ráun a család. A tejszínes, sajtos vonulat is maximum havonta kerülhet asztalra. 
Így bizony érdemes új ötletekkel elõrukkolni, amely passzol a brokkoli markáns ízével.
Paradicsomosan készítettem. 
Természetesen már nem friss paradicsommal, hanem nagyon sûrû paradicsomszósszal.
A paradicsomszósz saját termék, a nyáron zártam üvegbe.
 Nem került bele semmi a paradicsomon kívül, de abból nagyon sok, a sûrûjébõl.
Igaz nem írtam külön róla a blogon, de majd jövõre.
Amennyiben nincs saját sûrû paradicsomkrémünk, szószunk, akkor paradicsomlével is készíthetjük, de akkor ne tegyünk ...

Folytats a blogon ... szeretetrehangoltan.blogspot.com/2013...

sponsored links

Keres?s