Paradicsomszószos brokkoli tésztával
sponsored links
Amíg a tészta megfõ, kész a rávaló is.
A piac tele van ropogós brokkolival.
400 ft/kg. Egy nagy fej nincs 1 kg.
Így megengedhetjük magunknak, hogy heti rendszerességgel kerüljön az asztalra,
nem csak mert egészséges, hanem mert finom.
Persze ha minden héten brokkoli krémlevest készítünk -még akkor is ha igen sokféleképpen tudjuk- ráun a család. A tejszínes, sajtos vonulat is maximum havonta kerülhet asztalra.
Így bizony érdemes új ötletekkel elõrukkolni, amely passzol a brokkoli markáns ízével.
Paradicsomosan készítettem.
Természetesen már nem friss paradicsommal, hanem nagyon sûrû paradicsomszósszal.
A paradicsomszósz saját termék, a nyáron zártam üvegbe.
Nem került bele semmi a paradicsomon kívül, de abból nagyon sok, a sûrûjébõl.
Igaz nem írtam külön róla a blogon, de majd jövõre.
Amennyiben nincs saját sûrû paradicsomkrémünk, szószunk, akkor paradicsomlével is készíthetjük, de akkor ne tegyünk ...