Paradicsomszósz csirkehússal - Csemetekonyha

2015-02-04

sponsored links



Az idõjárás már majdnem az évszaknak megfelelõ. :) Éjszaka fagy, reggel még deres a fû. Napközben hol tavaszira, hol õszire fordul, de az biztos, hogy nincs két egyforma nap. Az utóbbi néhány napban inkább borongós volt, ami az embert arra ösztönzi, hogy minél nyáriasabb ételeket készítsen. Legalábbis engem biztosan. :) Így hát lekerült a kamrapolcról a nyáron eltett jó kis zamatos paradicsomlé, hogy Csemete is megtudja, milyen is a nyár íze. :D Határozottan tetszett neki; ...remélem kitart ez a paradicsomlé-mennyiség a következõ szezonig! ;)

Elkészítés:
  1. A paradicsomlevet -átszûrjük, ha kell-, majd kis lábosba téve egy gerezd félbe vágott fokhagymával és gondolatnyi sóval ...

Folytats a blogon ... konyhaninnenkertentul.blogspot.com/20...

sponsored links

Keres?s