Paradicsomsaláta

2012-05-23

sponsored links


Hosszú évek óta  készítem ílyetén módon ezt a fajta salátát. Így pattant ki az agyamból egyszer, amikor sült oldalashoz akartam valami emésztést elõsegítõt készíteni. Megjegyzem azért, akkor még nem léptünk be az unióba, és nem volt elõírás az oldalast megszentségteleníteni azzal, hogy eltávolítják a tetejérõl azt a jó kis szalonnás részt. Ma már kevésbé készítek, mert igenis az attól volt jó! Attól a finoman rezgõ zsírrétegtõl, ami annyira átitatta szafttal a húst sülés közben, és ami hidegen olyan krémesen kenhetõ volt, benne a fokhagyma és a kömény ízével. Ma már csak háztól, friss vágásból lehet beszerezni "egész" oldalast, minden alkotórészével.

Hozzávalók:

5-6 közepes paradicsom
4 gerezd fokhagyma ...

Folytats a blogon ... streatcorner.blogspot.com/2012/05/par...

sponsored links

Keres?s