Paradicsomos-zöldfûszeres húspogácsák
sponsored links
Angliában ettünk a piknikezés alkalmával egy isteni paradicsomos-zöldfûszeres ízesítésû húspogácsát, azt próbáltam emlékeim alapján összeállítani, mondhatom sikeresen. Párom is megerõsítette, hogy teljesen olyan lett, aminek persze nagyon örültem!!
Hozzávalók:
A paradicsomos zöldfûszeres húspogácsákhoz:1 kg darált sertéshús (ez 30 %-os zsírtartalmú volt), 1 doboz 140 grammos sûrített paradicsom, 1 nagyobb paradicsom húsa, hámozva, leveses részétõl és magjaitól megszabadítva, 2,5 fehér kanál ételízesítõ, fél fej vöröshagyma finomra reszelve, néhány friss bazsalikom levél, friss kakukkfû ágacska, friss rozmaring hajtás, 1-1 kávéskanál szárított oregano, bazsalikom, chili por, õrölt fekete bors, fokhagyma granulátum, fél kávéskanál ...