Paradicsomos zelleres tintahalragu?...
sponsored links
Megtehetem-e hogy valamit két és fél napon át szenvedélyesen kanalazok befelé, és hírét sem osztom meg a hallgatósággal? Hogy nem kürtölöm szét a netes térben, mily remek ételt alkottam? Hogy nem vallom be, nem tartogattam tovább azt a zacskó fagyasztott tintahalat,hanem úgy döntöttem, ennyi nekem is jár a nagy hidegben? Azt sem meséljem el,hogy amikor a kosárba tettem a gigantikus szárzellert, már akkor tudtam, felét a halak istenének áldozom, másik felét a rizottóénak? Elhiszik nekem, hogy át sem gondoltam mit miért teszek, csak úgy jött a kezembõl a recept? Dicsekedjekel azzal, hogy milyen rendes voltam, mert a téliesített kóbor macskánknak is juttattam a tintahal leesõ részeibõl és nem kellett neki magyarázni, hogy mi ez?Hogy milyen klassz dolog, amikor a hosszúkásra vágott és kukoricalisztbe forgatott hal felpöndörödik a forró olajban? És azt is tartsam magamban, hogy a zeller kevés olívaolajon párolódott és hamar összemelegedett az egész paradicsomkonzervvel, a fokhagymával és némi fûszerrel? Nem fognak ...