Paradicsomos töltött káposzta (paleo)
sponsored links
Ez most a fagyasztóból elõkapott, még az itt található kapros hagymaszósszal készült káposzta tekercs maradék felhasználás volt csupán, mert jól fagyasztható, így nagyobb mennyiséget is bátran készíthetünk belõle. Adagonként fagyasztva bármikor gyorsan tudunk belõle valamit improvizálni. A töltött káposztákat én sütés után fagyasztottam, szósz nélkül. Belsõségek (összességében 1-1,2 kg) felhasználására jó ez a recept, persze akár darált húsból is el lehet készíteni, akkor a húst érdemes lepirítani mielõtt a káposztalevélbe töltjük.
Hozzávalók:
1-2 dl húsleves
1 káposzta
1 sertés szív
1 sertés nyelv
1 sertés lép
1 sertés vese
fél sertés tüdõ
2 babérlevél
egész bors
1 csomag 25 dkg-os NoCarb Noodle - Rizs alakú tészta
2 vöröshagyma
2 evõkanál zsír
majoránna
pirospaprika
törött bors
só
a mártáshoz:
7,5 dl sûrû natúr paradicsomlé
eritrit ízlés szerint
törött bors
só
a körethez:
80 dkg édesburgonya (nálam most fehér)
törött bors
só
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!