Paradicsomos-tarjás tészta
sponsored links
Ha valami gyorsra és nagyon finomra vágytok, akkor ezt a receptet ki kell hogy próbáljátok.
Épp hogy csak annyi idõm volt, hogy beugorjak az Aldiba, persze a gyerek mellett ez sokszor vicces, mert ilyenkor bizony improvizálva folyik az ebédnek való beszerzése, ezúttal sikerült.
Hozzávalók: 3 szelet tarja, 1 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, apróra vágott bacon, 1 dobozos aprított paradicsom, só, bors, kakukkfû, kevés olaj, néhány szem aszalt paradicsom és koktél paradicsom, tetszés szerinti tészta
A tarját csíkozzuk majd serpenyõben kevés olíva olajon megpirítjuk, és tányérra szedjük. A serpenyõbe ezután a karikára vágott hagymát, aprított bacont és fokhagymát tesszük, rövid ideig dinszteljük. Ezután öntjük hozzá az aprított paradicsomot. Fûszerezzük, majd visszatesszük a húst és fedõ alatt kb. 10 percig fõzzük. Ha kell kevés vizet adjunk még hozzá. Tálalás elõtt adjuk hozzá a szeletekre vágott koktélparadicsomot és a csíkozott aszalt paradicsomot.
Tetszés szerinti tésztával tálaljuk. Tetejét parmezánnal és bazsalikommal díszítjük.
Jó étvágyat!