Paradicsomos-olívás-parmezános penne
sponsored links
Igen, eltûntem. Méregtelenítõ kúrába fogtam, és eléggé meg volt kötve a kezem. A reggelim egyszerû gabonakása volt, az ebédemet Gittáéktól rendeltem, vagy salit ettem. A vacsora sem volt túl fantáziadús :-) És rengeteget ittam, úgyhogy a napi 5x keveset is alig bírtam emiatt megenni. A gasztro magazinokat persze vettem, csorgattam a nyálam, és jó hosszú lista kerekedett a kipróbálandó kajákból :-)
Ezt a tésztát múlt héten agyaltam ki, de akkor még ajánlott volt a gluténmentes étkezés (nem volt tilos, de mivel csurrant-cseppent a hét folyamán, nem akartam ezt egy tál tésztával megfejelni :-D). Lejárt a tilalom, ma nem volt vacsink, és akkor beugrott... Menet közben még alakult a recept, a végeredmény pedig isteni lett.
A sárgadinnyével egyébként ugyanígy voltam. Egyszerûen nem bírtam megenni. Ez óriási hiba volt, ugyanis közeli rokonainknak dinnyeföldje van, tehát kilószámra adtak volna - ha szeretjük. De nem volt oda érte a családból senki. Én nem adtam fel, minden évben megkóstoltam, hátha most, de nem... Aztán egyszer, 20-21 évesen (nemrég :-D) megkívántam. Vettem. Ízlett. Fogalmam sincs, mi történt. Ezért nem adtam fel a parmezánt sem, csak azért, mert egyszer pórul jártam vele.
Na, a fecsegést bepótoltam az elmúlt pár hétre, jöjjön végre a recept :-)
Hozzávalók: ...