Paradicsomos káposzta

2012-04-18

sponsored links


A klasszikus.  
Vagy mégsem?  Picit másképpen készítem mint Édesanyám az biztos. A rántást elhagytam, mint sok fõzelékbõl, de az élvezetén ez mit sem változtat.
Kuktában fõzöm mint nagyon sok mindent, hisz van és magamnak sem vagyok ellensége.
Töredék idõ alatt elkészül, a vitamin tartalma kevésbé roncsolódik és a ízek sokkal teltebbek.
 Kevés "konyhai eszköz" vágyam egyike volt ez a modern kukta, s mondhatom azóta több idõm marad másra.
 Egy pici káposztám volt,  Édesapámnak készítettem ( vágyakoztunk is rá rendesen ),
aki hol eszik, hol nem, hol jó étvággyal, hol nem.
Az étkezés elõtt mindig imádkozik, utána mindig hálát ad  és nekem sem felejti el megköszönni...
Egyet nem szokott, nem szokta dicsérgetni az ételt.  
Hát mindannyian igen csak elcsodálkoztunk, hogy délután többször is emlegette, mennyire finom volt, mennyire ízlett ez a paradicsomos káposzta.
( Amikor elõzõleg készítettem, nem ette meg, de most reggel megígérte, hogy megkóstolja. )
Így írta be magát a paradicsomos káposzta az utókornak ajánlott receptek közé.

Paradicsomos káposzta

Hozzávalók
kb. 0,5 kg káposzta
3 ek olaj
1 fej lilahagyma
1 (nagy) gerezd fokhagyma ...

Folytats a blogon ... szeretetrehangoltan.blogspot.com/2012...

sponsored links

Keres?s