Paradicsomos káposzta
sponsored links
Még mielõtt bármi is történne, szeretném védelmembe venni a paradicsomos káposztát. A jól elkészített paradicsomos káposzta ugyanis jó. Sõt mi több: finom. Nem flancos, nem fúziós, nem anyám kínja, csak az, aminek mondja magát. Egy jóízû fõzelék féle, ami attól, hogy olcsó, még lehet finom.
A családban csak a 25+-osok kedvelik, de ami késik, nem múlik: majd a 25 év alattiak is rájönnek a maga idejében, hogy márpedig a paradicsomos káposzta klassz. Nem minden héten, de évente egyszer-kétszer fasírttal, virslivel tökéletes vacsora.
Fotót nem mutatok róla, mert igazi ronda, de finom étel, és úgyis tudja mindenki, hogy néz ki.
Hozzávalók:
fél kg fehér káposzta vékony csíkokra vágva
1 fej vöröshagyma
olaj
2 ek liszt ...