PARADICSOMOS-KRÉMSAJTOS TÉSZTA
sponsored links
/PASTA CON POMODORINI E STRACCHINO/
...... a legjobb tészták egyszerû alapanyagokból születnek: tészta, paradicsom,
sajt. És a legeslegjobb dolgok az asztalnál is szeretetbõl, tiszteletbõl és
megbecsülésbõl állnak.....
Hozzávalók: (4 személyre)
30 dkg rövid tészta
1 pohár paradicsom-szósz
8-10 koktélparadicsom
10-20 dkg krémsajt
1-2 újhagyma
olivaolaj, friss petrezselyem, só
Egy serpenyõben 3-4 kanálnyi olivaolajon megfuttatjuk a karik?ra
vágott hagymát.
Ráöntjük a paradicsom szószt, picike vizet adunk hozzá, és megsózzuk.
3-4 perc után hozzáadjuk a koktél paradicsomokat, és kb 10 percig
fõzzük.
Elkeverjük benne a krémsajtot.
Kifõzzük a tésztát. A szószba keverjük, és megszórjuk frissen v?gott
zöld petrezselyemmel.
...... a legjobb tészták egyszerû alapanyagokból születnek: tészta, paradicsom,
sajt. És a legeslegjobb dolgok az asztalnál is szeretetbõl, tiszteletbõl és
megbecsülésbõl állnak.....
Hozzávalók: (4 személyre)
30 dkg rövid tészta
1 pohár paradicsom-szósz
8-10 koktélparadicsom
10-20 dkg krémsajt
1-2 újhagyma
olivaolaj, friss petrezselyem, só
Egy serpenyõben 3-4 kanálnyi olivaolajon megfuttatjuk a karik?ra
vágott hagymát.
Ráöntjük a paradicsom szószt, picike vizet adunk hozzá, és megsózzuk.
3-4 perc után hozzáadjuk a koktél paradicsomokat, és kb 10 percig
fõzzük.
Elkeverjük benne a krémsajtot.
Kifõzzük a tésztát. A szószba keverjük, és megszórjuk frissen v?gott
zöld petrezselyemmel.